Már csak két nap van hátra a sokak által szidott 2016-ból. Számomra is sok változást hozott ez az év, összességében jókat, vagy legalábbis olyanokat, amelyek előre visznek, még ha közben nem is annyira kellemesek. A változások szele a blogot is érintette, több lett a nem gasztro témájú bejegyzés, aztán sajnos minden típusú bejegyzés megfogyatkozott. Ennek oka egyrészt az időhiány, másrészt az új környezethez való alkalmazkodás, harmadrészt pedig talán kicsit ki is fogytam a receptöltetekből. Úgy éreztem, hogy már minden általam kedvelt ételnek elkészítettem az alternatív változatát, a hétköznapokban pedig csak ezeket ismétlem unásig. Ez nincs teljesen így, ha jutna időm egy kis kutatómunkára, régi receptfüzetek átbogarászására, akkor más lenne a helyzet. És más is lesz, mert annál nagyobb butaság nincs, mint lemondani arról, amivel szívesen foglalkozik az ember. Minden csak idő kérdése. A jó dolgokhoz pedig idő kell, mondják.
A kisebb aktivitásom ellenére is szépen gyarapodtak az érdeklődők. Jelen pillanatig 201648-szor látogattak a blogra, a Facebook oldal kedvelőinek száma pedig az ördögi 777-es. :) Egy pillanatig úgy tűnt, egy gasztronómiával foglalkozó magazinba is bekerülök blogostól, de aztán ez nem jött össze. Talán nem is tartok még ott.
Néhány statisztikai adata: a látogatók több mint fele 18 és 34 év közötti, 54% férfi, amit nem tudok hová tenni a blog témáját tekintve. :)
Következzen 2016 10 legolvasottabb bejegyzése.
Kakaós csiga cukkinis tésztából
Lisztmentes mandulás csokitorta
Hamis sajttorta mindenmentesen
Szilvalekváros zserbótorta "mindenmentesen"
Mindenkinek nagyon boldog új évet, sok jó élményt kívánok!