A Túró Rudi kehely vagy pohárkrém is azon receptek egyike, amelyek régebb kerültek fel a blogba, de vagy maga a recept vagy a kép nem üti már az azóta -reményeim szerint- elért minőségi szintet. Ezeket az ételeket igyekszem szép lassan újra elkészíteni és itt közzé tenni. Jöjjön most a nagyon könnyen és gyorsan elkészíthető krémes finomság!
Hozzávalók 2 adaghoz:
- 250 g krémes tehéntúró
- 40 g méz
- 50 g fekete csoki
- 1 tk. kókuszzsír
A tehéntúrót kikevertem a mézzel, a csokit pedig összeolvasztottam a kókuszzsírral. A túrókrém felét elosztottam két kehelyben, erre csorgattam az olvasztott csoki felét, majd hűtőbe tettem, hogy a csoki megkeményedjen. Utána elosztottam a túró másik felét, majd ismét a csoki következett. Fogyasztási hűtőben pihent a finomság.