Forrás: Pinterest
Közeledik a blogom 4. születésnapja. Egy hűvös június 22-én született, a kézműves alkotásaim gyűjtőhelyeként, akkor még Tűpárna és gyöngyszemecske néven. Sütni mindig is szerettem, és még mielőtt bármit is sejtettem volna, igyekeztem egészségesen étkezni, mézzel édesíteni, kerülni az adalékanyagokat. Aztán képbe került a diéta és így a főzés egyszerű recept követésből kreatív, alkotó tevékenységgé vált. Részben arról is szól, hogy bebizonyítsam, nem kell engem sajnálni, hogy nem eszem ezt vagy azt, ez nem is kényszer, hanem saját döntés a magam érdekében.
Az első két évben főleg magamnak írogattam, aztán a blog bekerült néhány gasztroblog gyűjteménybe, közben szép lassan gasztrobloggá vált. Emlékszem, hogy mennyire örvendtem az első hozzászólásnak! Aztán létrehoztam a blog Facebook oldalát is (ahol nem vagyok valami aktív). Tavaly ősszel bekerült a blogom a Caféblog VIP programjába, így költöztünk. Idén májusban ismét beválogatták. Ezzel egyidőben folyamatosan próbálom javítani a minőséget mind írás, mint képanyag terén is. Ha összehasonlítom egy mostani bejegyzés külalakját egy többévessel, látszik a fejlődés. :) Mindig nagyon örvendek, mikor pozitív hozzászólásokat kapok (eddig szerencsére csak ilyenben volt részem), ha valakinek segíthetek vagy tanácsot adhatok (persze csak saját tapasztalat alapján).
Tavalyi szülinapi tortáim (egy a családnak és egy "mindenmentes" nekem)
Térjünk rá a játékra! A blogszülinap alkalmából (na meg a saját szülinapom sincs messze tőle) szeretném meghívni az érdekelt feleket, hogy, ahogy tavaly is, lepjék meg a blogomat vagy egy innen származó recepttel, vagy pedig olyannal, ami beleillik ebbe a "mentes" világba. Lehet régebb készült recept is. A beérkező receptekből készül majd egy összefoglaló.
Szeretettel várok mindenkit erre a szülinapi "zsúrra" a bejegyzés linkjével (vagy blog hiányában a tapasztalat leírásával) és egy képpel a pitelanyblog@gmail.com e-mail címre!
A határidő július 6.