Annyira jól sikerült az útifűmaghéjas metélt, hogy ki akartam próbálni spagetti formában is. El is képzeltem, hogy beletöltöm a masszát a habkinyomóba és azzal készítem a spagettit. Csak épp a legkisebb átmérőjű fej túl kicsi volt, a következő méret meg egyrész túl nagy, másrészt meg recés, de nem volt több választási lehetőségem, az utóbbit vetettem be. Az előző változathoz képest csak annyi a különbség, hogy kókusztej helyett vizet használtam. Sütőpapírral kinyomtam a kukacokat, majd 10 perc alatt megsütöttem. Erre került a medvehagymapesto, amit most abból ütöttem össze, ami épp kéznél volt (medvehagyma, paradicsomszósz és fűszerek) és a mandulakrém.
Mandulás szendvizskrém
-100 g mandula éjszakára beáztatva
-2 ek. inaktív élesztőpehely
-1 tk. oregánó
-víz
Mindezt összeturmixoltam. Annyi vizet adtam hozzá, hogy krémes állaga legyen.