Összefutottam a napokban egy krémsajtos, mandulás brownie-val. Készítettem már hasonlót, így nem kellett sok, hogy fel akarjam idézni azokat az ízeket.
Hozzávalók:
-60 g darált mandula
-1 g kókuszzsír
-1 tojás
-50 g cukormentes feketecsoki
-30 +10 g eritrit
-30 g kakaópor
-125 g sótlan krémsajt
-kb. 1,5 dl mandula (vagy más) tej
A csokit, a kókuszzsírt, a krémsajtot és a mandulatej felét összeolvasztottam, majd belekevertem a mandulát, a 30 eritritet és a kakaóport. Egy 13 cm-es szilikonformába töltöttem. A krémsajt és a mandulatej másik felét összekevertem a 10 g eritrittel, majd a csokis krém tetejére kentem és kicsit összekevertem. Kb. 20 percet sütöttem. A sütőből kivéve még elég folyós volt a belseje, de utána megdermedt, főleg a hűtőben. (33 g CH)
Save