Már elkészítettem a a Timi a konyhában blogból, de már akkor megígértem, hogy lesz még egy recept. Ezt egy kissé jobban átvariáltam, hogy egyrészt ne legyen olyan nagy adag (nem mintha ránk romlana a brownie, csak édesítős csokiból sem jó túl sokat enni), másrészt hogy én is meg tudjam enni.
Az eredeti recept itt van. Íme az enyém:
-100 g diabetikus feketecsoki
-4 tk. kókuszzsír
-1 tojás
-35 g darált mandula
-100 g krémsajt
-35 g eritrit
A csokit a kókuszzsírral összeolvasztottam, majd hozzá kevertem a tojást és a mandulát. Ehhez nem tettem hozzá semmilyen édesítőt, mert nekem így is elég édes volt, másnak nem. A krémsajtot kicsit megolvasztottam és összekevertem az eritrittel. Sütőpapíros tepsibe símítottam a csokis masszát, rákentem a krémsajtot. A recept szerint 175 fokon fél órát kell sütni, kisebb adagnál szerintem 2o perc is elég.
Nekem nagyon ízlik, köszönöm a receptet a szerzőnek!