Nagyon ízlett az előző változat, majdnem ugyanazt akartam elkészíteni apróbb változtatásokkal. Összetevők szintjén nem is változott sokat, külalakra inkább. A tésztájából golyókat formáztam, fahéjba hempergettem, de teljesen összenőttek. Először azt hittem, nem is az én sütim van a tepsiben, rá sem ismertem. Viszont nagyon könnyű, levegős, fánkos állaga lett és így sem néz ki rosszul.
Hozzávalók:
-300 g tehéntúró
-2 tojás
-70 g barnarizsliszt
-30 g kókuszliszt
-25 g eritrit
-1 kk. szódabikarbóna
-1 ek. citromlé
-fahéj
A tehéntúrót, a tojásokat és az eritritet kikavartam, majd hozzáadogattam a lisztek keverékét, a szódabikarbónát és a citromlevet. Kézzel átgyúrtam. Ahogy fennebb írtam, golyókat formáztam belőle, de vagy távolabb kell őket tenni egymástól vagy egyben kell az egészet kisütni, mert így csak egy nagy amőbát találtam a tepsiben, ami eredetileg 25 golyó volt. 20-25 percet sütöttem. (69 g CH, 2,7 g CH/db.)