Egyszer már próbáltam házi kókusztejet készíteni, de talán nem áztattam elég sokáig a kókuszreszeléket, utána meg nem szűrtem le rendesen, mert vízízű és darabos volt. Most Mindenmentes Nóri receptje alapján készítettem el, ennek finom kókuszos íze van.
100 g kókuszreszeléket és 800 ml vizet használtam. Nekem kicsit több, mint 600 ml kókusztej lett az eredmény. A tej egy részét a babos-avokádós csokitorta krémjéhez használtam fel, a megmaradt kókuszreszelékből pedig egy kevert sütit készítettem.
Kókusztej házilag
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://kobefott.blog.hu/api/trackback/id/tr6216252506
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.