Már télen is arról álmodoztam, hogy milyen jó lesz nyáron fotózni kint a kertben. Mások a fények, más kép hangulata és annyira jó lesz majd télen visszanézni és emlékezni a nálunk oly ritka meleg estékre.
Hozzávalók 28 db.-hoz:
- 200 g tehéntúró
- 50 g barnarizsliszt
- 50 g kókuszliszt
- 10 g útifűmaghéj
- 40 g eritrit
- 1 tojás
- 1 dl víz (elhagyható, ha krémesebb, vizesebb a tehéntúró)
- fél üveg cukormentes szilvaíz (120 g )
A lekváron kívül mindent összegyúrtam, majd több kisebb adagban kinyújtottam és köröket vágtam ki belőle. A közepükre egy-egy kávéskanálnyi lekvárt tettem, majd összehajtottam őket. 20 percet sütöttem. (össz. 90 g CH, 3,2 g CH/db.)
És ő segített nekem.