Messze még a tavasz, nálunk legalábbis, mivel reggelente még mindig -20 fok van, de a napnak már kezd ereje lenne. A narancsnak meg amúgy is télen van a szezonja. Nálam most ki is virágzott.
Hozzávalók:
Hajdina- és kókuszlisztes kevert tésztám alapnak
Kókuszos krém:
-250 ml kókusztej
-20 g eritrit
-fél citrom leve
-fél zacskó zselatinpor
Összekevertem, felmelegítettem, majd hűtöttem, amig kenhető állagú lett. Ez került a piskótára.
Narancsvirágok:
-1 nagy narancs leve
-50 ml víz
-20 g eritrit
-3/4 zsacskó zselatinpor
Összekevertem, melegítettem, műanyag tálcára öntöttem és hidegbe tettem. Miután megdermedt, sütikiszúróval kivágtam belőle a virágokat.
(56 g CH)