Laktató zöldségkrém szendvicsre vagy zöldség mellé.
Hozzávalók:
-150 g csicseriborsó
-150 g reszelt murok
-kb. 50 ml sűrű paradicsomlé
-1 ek. olívaolaj
-só, bors, pirospaprika
A csicsriborsót 22 órát áztattam, de elég egy éjszakát is. Sós vízben megfőztem, majd botmixerrel pürésítettem. Összekevertem a többi összetevővel, fűszereztem, pizza fűszerkeverékkel megszórtam. (80 g CH)
Csicseriborsós körözött
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://kobefott.blog.hu/api/trackback/id/tr3816252574
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.