Nincs nagy változás ebben az eddig hajdinás kenyerekhez képest. Mindig csak a hajdina mellé kerülő liszteket magokat variálom. Azért sütöttem most lepény formában, hogy jobban átsűljön, kevésbé legyen romlandó és kevesebb helyet foglaljon utazáskor. Két ilyen korongot sütök majd magamnak az egy hetes útra.
Hozzávalók:
-104 g hajdinaliszt
-20 g szezámliszt
-20 g kókuszreszelék
-20 útifűmag
-2 ek. útifűmaghéj vízben zselésítve
-1 tojás
-só
-szódabikarbóna, ecet
A szokásos módon jártam el, mindent összekevertem, majd sütőpapíron egy lepényt alakítottam ki. (80 g CH)
Hajdinás lepénykenyér
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://kobefott.blog.hu/api/trackback/id/tr2416252500
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.