A címben gyakorlatilag le is írtam a receptet. :)
Hozzávalók (kis adag):
-100 g zöldborsó
-fél avokádó (80 g)
-só
-víz
-útifűmaghéj
A zöldborsót megfőztem, majd a fél avokádó kivájt húsával összeturmixoltam. Lehet még hígítani vagy sűríteni. (20 g CH)
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://kobefott.blog.hu/api/trackback/id/tr716252364
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.