Mikor egy friss, jó leves murkot pucolok, mindig a répatorta jut eszembe róla. Megsütni egyrészt sajnálnám, másrész már nem is lenne úgy jó nekem, így egyértelmű volt, hogy raw-food lesz belőle.
Hozzávalók:
-2 murok (228 g)
-30 g xilit
-50 g darált mandula
-2 tk. útifű maghéj
-kókuszkrém
A murkot lereszeltem és elkevertem a xilittel és a mandulával és kicsit sűrítettem a maghéjjal. Szilikonos muffinformába tettem, 4 lett belőle. Kókuszkrémmel díszítettem. Összesen 42 g CH-ot tartalmaz.
Nyers répatorta
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://kobefott.blog.hu/api/trackback/id/tr916252328
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.