Hamarabb megy, mint a hagyományos változat, liszt, cukor és keményítő mentes.
Az alaprecept innen:
http://henimodernkonyhaja.blogspot.ro/2011/03/szilvas-gomboc-muffin.html
Az összetevőket megfeleztem, egy muffinba fél szilvát tettem és sok fahéjat, 10 db. lett, összesen 48 g CH-tal.
Szilvásgombóc muffin
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://kobefott.blog.hu/api/trackback/id/tr6016252174
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.