Eddig ez a legjobban sikerült gluténmentes kenyerem! És jobb a régebbi teljes kiőrlésű lisztes próbálkozásoknál is.
Hozzávalók:
-209 zabpehely (ennyi volt itthon)
-50 g kókuszreszelék
-20 g barnarizsliszt
-2 felvert tojásfehérje
-víz
-só
-1 kk sütőpor
A száraz részt összekevertem és vizet adtam hozzá. Le kellett volna mérnem, hogy mennyi víz kellett. :( Szerintem látszik, hogy mennyi kell, másnak nem biztos. Ehhez még hozzáadtam a fehérjét és 50 percet sütöttem. A kép nem a legszebb, de a lényeg látszik. A kenyér 609 g-os lett.
Zabos-kókuszos kenyér
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://kobefott.blog.hu/api/trackback/id/tr7016252108
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.