A cukkini finom, krémes állagot kölcsönöz neki, persze kérdés, hogy egy kenyérnek krémesnek kell-e lennie. Legközelebb cukkini nélkül is kipróbálom.
Hozzávalók:
-1 reszelt cukkini (233 g)
-4 ek útifű maghéj
-130 g barnarizsliszt
-40 g mandulaliszt
-2 ek lenmag
-1 tojásfehérje
-fél zacskó élesztő
-fél zacskó sütőpor (ez ki is maradhatott volna, az élesztő viszont jól jött, kétszeresére növelte az adagot)
Mindent összekeverünk, 90 percet kelesztjük, kb. 45 percet sütjük. Jól szeletelhető.
Cukkinis kenyér gluténmentesen, lassú felszívódású szénhidrátokkal
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://kobefott.blog.hu/api/trackback/id/tr716252130
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.