Innen jött az inspiráció:
http://tv2.hu/musoraink/stahl_konyhaja/132306_marcipanos_szivarvanyhab.html
A marcipánt házilag készítettem, ételszínezék helyett gyümölcsöt használtam.
Hozzávalók 4 pohárkához:
-60 g mandula
-mandulaaroma
-30 +10g xilit
-200 ml habtejszín
-1 kiwi
-40 g feketeribizli
-kakaópor
A mandulát ledaráljuk, összekeverjük a 30 g xilittel, az aromával és egy kis vízzel, majd összegyúrjuk. Kb. negyedét félretesszük a golyócskáknak. A többit egy kis tejszínnel kis láng fölött összekeverjük, a többi tejszínt felverjük 10 g xilittel. A marcipánt beleforgatjuk a habba, feléhez hozzákeverjük a ribizlit, feléhez a pépesített kiwit. Poharakba rétehezzük és kakóporba forgatott marcipángolyócskákkal díszítjük.