Sok receptet láttam már kesudiókrémmel, de még nem készítettem eddig semmit kesuból. Pedig érdemes. :)
Hozzávalók:
-150 g natúr kesudió
-10 g xilit
-20 g eritrit
-zselatin vízben feloldva
-almalekvár vagy reszelt, fűszerezett alma a tetejére
A kesudiót egy éjszakára beáztattam, majd összeturmixoltam egy kis vízzel(kávédarálóban, na), amig krémes, fehér, tejfölszerű masszát kaptam. Ezt édesítíttem és egy kis zselatinnal besűrítettem. Erre került az almalekvár. 5 darab lett belőle, egyenként 12 g CH-tal.
Kesukrémes-almás kosárka
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://kobefott.blog.hu/api/trackback/id/tr5616252160
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.