Nem tudom, mitől lett házi csoki íze, de nagyon jóóó!
Hozzávalók:
-70 g tejszínes krémsajt
-fél citrom leve
-20 g xilit
-20 g mandulaliszt
-1 ek. kókuszkrém
-2 ek. víz
Robottal összekevertem és 25 perc alatt megsütöttem. Ennyi az egész. Lehetett volna díszíteni is, de ezt most csak magamnak csináltam, önző módon.
Krémsajtos minilepény házicsoki ízvilággal
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://kobefott.blog.hu/api/trackback/id/tr8116252170
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.